Forums

Take me to the Forums now!

Comments (12)

im on your server waiting to have permissions my account is eridian110. if im not on talk to zach_hartman or mony0025 thanks!

hey stigern its me epicbanana123 i need to be on whitelist plz

Your added now. Btw you should register on the forums too =)

det er blitt griefet i waterfall og i mitt hus jeg håper jeg kan få protection og fyren som griefet blir banned og jeg så på map over servern at masonrock var i nærheten av waterfall og den eneste pålogget i går kveld da hadde jeg og grottegnom1 spilt hele dagen på servern og da var det ikke grieafa i waterfall og huset mitt

det er så mange griefere på servern din stigern og jeg ønsker å få protection

i går kveld dekket jeg alle hullene i waterfall og nå når jeg komm på serveren var alle hullene der igjen!

hei stigern I need to be on whitelist its jakobbjorvig

whitelist jakobbjorvig!!

Added. Sorry for being so slow! hehe.

kan du sende en link til å laste ned FML?

sorry for spaming så ikke at jeg sente det 2 ganger

ett spørsmål hva er FML?

Post a comment